Slide COMMUNICATION

BA (HONS) MEDIA REPORTER*

BA (Hons) Media Reporter* naš je najopširniji program obrazovanja u odjelu Acting, Voice & Communication. Kvalitetnim programom u trajanju od tri godine ovladat ćeš vještinama i znanjem u području medija, izvještavanja i komunikacije. Unutar našeg preddiplomskog programa stvorit ćeš međunarodnu mrežu kontakata i zavidan portfelj projekata na kojima ćeš sudjelovati. Kroz gradivo i projekte uspješno ćeš ovladati temama stvaranja i produkcije medijskog sadržaja, izvještavanja u različitim medijima kao i u živo te uređivanja tiskanog i online sadržaja. Po završetku ovog preddiplomskog studija stječeš 180 ECTS bodova i akademsku titulu Bachelor of Arts Media Reporter koju ti dodjeljuje renomirano londonsko sveučilište University of West London.

Prve dvije godine tvog obrazovanja (UNITEDPOP diploma) u okviru preddiplomskog studija izvode se Zagrebu, a treća godina se izvodi po principu „Study&Travel“. To znači da se nastava odvija jednom mjesečno na našim kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu.

ZNAČAJKE
OBRAZOVANJA

• Početak semestra: siječanj i listopad
• Trajanje: 3 godine
• Lokacija za prve dvije godine: Zagreb (UNITEDPOP diploma)
• Lokacija za treću godinu: Koln, Amsterdam i Berlin („study & travel” Bachelor*)

STUDY & TRAVEL
BACHELOR*

*Prediplomski studij u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma u trajanju od dvije godine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Što ćeš naučiti u trogodišnjem obrazovanju?
• Novinske forme i njihove specifikacije
• Kreativne tehnike i stilove pisanja te javnog nastupa
• Marketing i oglašavanje u medijima
• Pripremu teksta i tehnike čitanja za radio
• Govor uz pomoć blesimetra
• Vještine i znanja za stage izvedbu i moderiranje eventa
• Tehnike TV improvizacije, spontanosti i pojavnosti
• Tehnologije snimanja i pravilnu artikulaciju
• Pričanje iz natuknica i kako sastaviti govor
• Medijske zakone, istraživačko novinarstvo i pravila web stranica
• Pripremu sadržaja za društvene mreže i podcaste
• Vještine i pravila naracije
Diploma
Media Presenter & Journalist
Moduli prve dvije godine*
Narrator
Studio Narrator
Presenter
Copywriter
Print & Online Editor
Publisher
*Više informacija o modulima pronađi na stranici UNITEDPOP diplome.
BA (Hons)
Media Reporter*
Moduli treće godine
Journalistic Methods
Online Journalism
Media Systems
Critical Dissertation
Communication & Softskills
Freelancing

PROCEDURA UPISA

Klikom na polje "Upiši se odmah" otvoriti će se kontakt forma. Ostavi nam svoje podatke kako bi te mogli kontaktirati za upise.

* Odobren od University Of West London. Bachelor programi obrazovanja koji se odvijaju na UNITEDPOP akademiji odobreni su od University of West London sveučilišta i odgovaraju zahtjevima: UK Quality Assurance Agency for Higher Education and the Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ EHEA). Preddiplomski studij odvija se u sljedećim centrima: Berlin, Köln i Amsterdam. Predavanja na navedenim lokacijama održavati će se samo vikendom, dok prvi stupanj diplomskog studija možeš započeti na svim našim kampusima.

University of West London (UWL), unutar kojeg djeluju „London College of Music“ i „London School of Film, Media and Design“, jedno je od najprestižnijih sveučilišta u Velikoj Britaniji. Najpoznatija imena koja su diplomirala i predstavljaju dio glazbene povijesti svakako su Freddie Mercury (Queen) i Pete Townshend (The Who). Od novijih polaznika koji su ostavili trag tu su Robert Orton (Grammyjem nagrađivani audio inženjer), Ben Baptie (audio inženjer, U2 & Tom Odell), Alex da Kid (glazbeni producent), Rebecca Harris (Oscarom nagrađivana za svoj rad na filmu "The Silent Child") i Fodhla Cronin O'Reilly (filmska producentica nominirana za Oscara).

IZABERI DRUGE OPCIJE OBRAZOVANJA

without
http://up-adriatic.com/wp-content/themes/hazel-6/
http://up-adriatic.com/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/mnt/web012/b2/43/511159343/htdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off