Slide FASHION

BA (HONS) FASHION & TEXTILES*

BA (Hons) Fashion & Textiles* naš je najopširniji program obrazovanja u odjelu modnog dizajna. Kvalitetnim programom u trajanju od tri godine ovladat ćeš vještinama i znanjem iz svih aspekata modne industrije. Unutar našeg preddiplomskog programa stvorit ćeš međunarodnu mrežu kontakata i zavidan portfelj projekata na kojima ćeš sudjelovati. Kroz gradivo i projekte uspješno ćeš ovladati vještinama i znanjima za rad u Adobe Illustratoru kao i tehničko crtanje u njemu, Modelirati različite dijelove odjeće, odabrati prave tkanine i znati sve o vlaknima. Naučit ćeš sve o povijesti mode ali i kako nacrtati, modelirati i skrojiti cjelokupnu kolekciju. Po završetku ovog preddiplomskog studija stječeš 180 ECTS bodova i akademsku titulu Bachelor of Arts Fashion & Textiles koju ti dodjeljuje renomirano londonsko sveučilište University of West London.

Prve dvije godine tvog obrazovanja (UNITEDPOP diploma) u okviru preddiplomskog studija izvode se Zagrebu, a treća godina se izvodi po principu „Study&Travel“. To znači da se nastava odvija jednom mjesečno na našim kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu.

ZNAČAJKE
OBRAZOVANJA

• Početak semestra: siječanj i listopad
• Trajanje: 3 godine
• Lokacija za prve dvije godine: Zagreb (UNITEDPOP diploma)
• Lokacija za treću godinu: Koln, Amsterdam i Berlin („study & travel” Bachelor*)

STUDY & TRAVEL
BACHELOR*

*Prediplomski studij u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma u trajanju od dvije godine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Što ćeš naučiti u trogodišnjem obrazovanju?
• Korištenje Adobe Illustratora
• Sve o povijesti mode i modnim dodatcima
• Snagu i ekonomiju tržišta kao i trendova
• Teoriju boja i sve o tkaninama i vlaknima
• Proces izrade i proizvodnje odjeće
• Sve o dizajnu i modnoj ilustraciji
• Modeliranje svih dijelova odjeće
• Kako rade šivači strojevi
• Krojiti i šivati sve komade odjeće
• Kreirati kroj
• Napraviti kolekciju
• Pripremiti svoj portfolio
Diploma
Fashion Designer
Moduli prve dvije godine*
Fashion Illustrator
Pattern Maker
Fashion Designer
Model Tailor
Collection Designer
Fashion Tailor
*Više informacija o modulima pronađi na stranici UNITEDPOP diplome.
BA (Hons)
Fashion & Textiles*
Moduli treće godine
Fashion Marketing & Promotion
Portfolio Design & Presentation
Critical Essay (Fashion Dissertation)
Project: Research & Design
Project: Realisation
Project: Realisation

PROCEDURA UPISA

Klikom na polje "Upiši se odmah" otvoriti će se kontakt forma. Ostavi nam svoje podatke kako bi te mogli kontaktirati za upise.

* Odobren od University Of West London. Bachelor programi obrazovanja koji se odvijaju na UNITEDPOP akademiji odobreni su od University of West London sveučilišta i odgovaraju zahtjevima: UK Quality Assurance Agency for Higher Education and the Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ EHEA). Preddiplomski studij odvija se u sljedećim centrima: Berlin, Köln i Amsterdam. Predavanja na navedenim lokacijama održavati će se samo vikendom, dok prvi stupanj diplomskog studija možeš započeti na svim našim kampusima.

University of West London (UWL), unutar kojeg djeluju „London College of Music“ i „London School of Film, Media and Design“, jedno je od najprestižnijih sveučilišta u Velikoj Britaniji. Najpoznatija imena koja su diplomirala i predstavljaju dio glazbene povijesti svakako su Freddie Mercury (Queen) i Pete Townshend (The Who). Od novijih polaznika koji su ostavili trag tu su Robert Orton (Grammyjem nagrađivani audio inženjer), Ben Baptie (audio inženjer, U2 & Tom Odell), Alex da Kid (glazbeni producent), Rebecca Harris (Oscarom nagrađivana za svoj rad na filmu "The Silent Child") i Fodhla Cronin O'Reilly (filmska producentica nominirana za Oscara).

KAMPUS ZAGREB

IZABERI DRUGE OPCIJE OBRAZOVANJA

without
http://up-adriatic.com/wp-content/themes/hazel-6/
http://up-adriatic.com/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/mnt/web012/b2/43/511159343/htdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off