Slide MARKETING &
MANAGEMENT

MARKETING & MEDIA MANAGER DIPLOMA

Kvalitetno obrazovanje počinje sa savladavanjem osnovnih aspekata tvog budućeg poslovnog zanimanja. Unutar programa UNITEDPOP diplome naučit ćeš kako prepoznati komercijalnu vrijednost tržišta te kako se obratiti ciljanim skupinama, komunicirati s njima, osmisliti nove projekte i evente, uspješno ih koncipirati i ostvariti. Ovladat ćeš vještinama online, ali i offline marketinga, oglašavanja, osnovama PR-a te taktikama putem kojih ćeš uspješno provoditi strategije upravljanja medijima. Sve ove vještine spojene su u funkciju „Marketing & Media Managera“ koji ćeš uspješno postati nakon što ovladaš još i pravnim, financijskim te organizacijskim vještinama kojima će te tvoji predavači podučiti. Ukupno znanje iz šest certifikata, koliko ih ima unutar ovog programa obrazovanja, omogućit će ti da imaš široki pogled na cijeli spektar kreativnih procesa i multinacionalnih tržišta. Nakon ove dvije godine obrazovanja samostalno ćeš razvijati i upravljati strategijama s velikom preciznošću i jasnoćom!

ZNAČAJKE
OBRAZOVANJA

• Početak semestra: siječanj i listopad
• Trajanje: 2 godine
• Lokacija: Zagreb
• Ukupna nastava: 14 sati tjedno
• Predavanja: 8 sati tjedno
• Praktični i samostalan rad: 6 sati tjedno

NASTAVAK
OBRAZOVANJA

Nakon Marketing & Media Manager diplome svoje obrazovanje možeš nastaviti na *prediplomski studij u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma u trajanju od dvije godine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakate i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Što ćeš naučiti u dvogodišnjem obrazovanju?
• Projektni menadžment i korištenje organizacijskih alata
• Tehnike poticanja kreativnosti i komunikacijske vještine
• Marketinške koncepte te budžetiranje i vođenje kampanja
• Pravne aspekte, autorska prava i distribuciju glazbe
• Tehnologiju i alate event menadžmenta
• Osnove kreiranja sadržaja i video produkcije
• Analizu i prepoznavanje potreba tržišta
• Digitalno oglašavanje i upravljanje društvenim mrežama
• Content marketing, viralni i e-mail marketing
• Planiranje i organizaciju koncerata i festivala
• Komunikaciju s javnošću i oglašavanje u medijima
• Kreiranje projektne dokumentacije i upravljanje projektom

MARKETING & MEDIA MANAGER DIPLOMA

Moduli koji ulaze u dvogodišnje obrazovanje
Project Manager
Uđi u svijet Project Managementa i nauči kako od ideje napraviti projekt koji će biti strukturiran, ostvariv i profitabilan. U osnove projektnog managementa ubrajaju se vještine upravljanja, komunikacije, planiranja, implementacije i financija. Uz te vještine steći ćeš i znanja kako odabrati prikladne marketinške metode, učinkovito upravljati vremenom i pravilno prezentirati svoj konačni proizvod ili projekt.
Marketing Manager
Svaka profesija ima barem malo marketinga u sebi, a ti želiš naučiti kako za svoju kampanju razviti marketinšku strategiju te razviti taktike i ciljeve fokusirane na prodaju. Uz to ćeš naučiti identificirati ciljne skupine, kako im se obratiti, steći znanje o online i offline oblicima oglašavanja i pravilima tržišta. Također ćeš steći i vještine dobre komunikacije, kreiranja brenda te formiranja imidža svog proizvoda ili projekta.
Event Manager
Dobar event se pamti! Upravo ćeš takav jedinstveni event, koji će ostati u sjećanju kao dobro organiziran i zabavan, moći samostalno organizirati nakon što te tvoji predavači nauče pravilima i trikovima ovog zanata. Kroz ovaj certifikat steći ćeš vještine i znanja potrebne za planiranje, provedbu i oglašavanje događanja. Naučit ćeš kreirati projekcije troškova i budžete, osnove PR-a i oglašavanja, kako izgleda suradnja sa sponzorima te pravne aspekte organizacije jednog događaja.
Online Marketing Manager
Nakon što uspješno savladaš osnovna znanja tvoje obrazovanje se nastavlja, a tvoj glavni alat postaje internet! U ovom ćeš certifikatu naučiti kako sagledati širu sliku te pronaći načine na koji se online i offline kampanje nadopunjuju. Naučit ćeš uzeti u obzir relevantne brojeve i pokazatelje kod odabira oglašivačkih strategija koji osiguravaju najbolje moguće rezultate u zadanome budžetu.
Music Manager
Misliš li da bi se dobro snašao u ulozi savjetnika umjetnicima i izvođačima? Ovaj će te certifikat naučiti upravo kako da budeš savjetnik, financijski stručnjak, pravnik i organizacijski mag. Uz ove vještine steći ćeš i znanja o glazbenom marketingu, promociji i prodaji, sastavljanju ugovora i upravljanju licencama te diskografiji i njezinim zakonitostima.
Media Manager
Za uspješnu komunikaciju putem određenih medija ili formata potrebno je poznavanje i detaljna analiza tržišta. Ovaj certifikat će te naučiti kako razviti vlastite koncepte i strategije te ćeš savladavati nove vještine na polju obrade materijala, financija, prodaje i marketinga. Naučit ćeš pregovarati, slagati ugovore, kreirati medijske planove, ali i upoznati sve medijske formate i njihove zakonitosti.

PROCEDURA UPISA

Klikom na polje "Upiši se odmah" otvoriti će se kontakt forma. Ostavi nam svoje podatke kako bi te mogli kontaktirati za upise.

KAMPUS ZAGREB

IZABERI DRUGE OPCIJE OBRAZOVANJA

without
http://up-adriatic.com/wp-content/themes/hazel-6/
http://up-adriatic.com/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/mnt/web012/b2/43/511159343/htdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off