Slide MUSIC TECHNOLOGY
SPECIALIST

BA (HONS) MUSIC TECHNOLOGY SPECIALIST*

BA (Hons) Music Technology Specialist* je najdetaljniji edukacijski program. Kvalitetnim obrazovanjem u trajanju od 3 godine savladat ćeš sve relevantne teme iz audio i glazbene industrije. Kroz trajanje programa u malom prstu imat ćeš glazbenu produkciju, dizajn i sintezu zvuka, snimanje svih mogućih instrumenata, rad u studiju na profesionalnoj opremi i konzolama velikog formata, aranžiranje i glazbenu teoriju, procese miksanja i masteringa te funkcioniranje zabavne industrije s poslovne, marketinške i pravne strane. Po završetku ovog preddiplomskog studija stječeš akademsku titulu Bachelor of Arts Music Technology Specialist od strane renomiranog londonskog sveučilišta University of West London.

Obrazovanje za UNITEDPOP diplomu u trajanju od dvije godine izvodi se u Zagrebu. Nakon stečene UNITEDPOP diplome, treća godina obrazovanja odvija se po principu “study & travel”, a nastava se održava jednom mjesečno na kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu.

ZNAČAJKE
OBRAZOVANJA

• Početak semestra: siječanj i listopad
• Trajanje: 3 godine
• Lokacija za prve dvije godine: Zagreb (UNITEDPOP diploma)
• Lokacija za treću godinu: Koln, Amsterdam i Berlin („study & travel” Bachelor*)

STUDY & TRAVEL
BACHELOR*

*Prediplomski studij u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma u trajanju od dvije godine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Što ćeš naučiti u trogodišnjem obrazovanju?
• Koristiti profesionalnu audio opremu u pravom glazbenom studiju
• Koristiti procesor i efekte kod miksanja glazbe
• Teoriju zvuka i akustiku prostora
• Koristiti alate u produkciji elektroničke glazbe
• Istrenirati svoj sluh kako bi vladao audio sadržajem
• Sve o analognoj i digitalnoj tehnologiji u glazbenoj produkciji
• Sintezu i dizajn zvuka
• Najmodernije tehnike miksanja i masteringa
• Glazbenu teoriju koja će ti pomoći kod aranžmana i pisanja
• Najmodernije tehnike za live i eksperimentalni zvuk
• Tehnike post-produkcije te produkcije glazbe i zvuka za film i video igre
• Pravne, marketinške i poslovne aspekte glazbene i medijske industrije
Diploma
Audio Engineer
Moduli prve dvije godine*
Music Producer
Sound Technician
Sound Engineer
Music Assistant
Electronic Music Producer
Music Designer
*Više informacija o modulima pronađi na stranici UNITEDPOP diplome.
BA (Hons)
Music Technology Specialist*
Moduli treće godine
Live Sound & Recording Techniques
Project Music Techniques
Experimental Sound
Audio Post Production
Future Media
Music & Media in Industry

* Odobren od University Of West London. Bachelor programi obrazovanja koji se odvijaju na UNITEDPOP akademiji odobreni su od University of West London sveučilišta i odgovaraju zahtjevima: UK Quality Assurance Agency for Higher Education and the Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ EHEA). Preddiplomski studij odvija se u sljedećim centrima: Berlin, Köln i Amsterdam. Predavanja na navedenim lokacijama održavati će se samo vikendom, dok prvi stupanj diplomskog studija možeš započeti na svim našim kampusima.

PROCEDURA UPISA

Klikom na polje "Upiši se odmah" otvoriti će se kontakt forma. Ostavi nam svoje podatke kako bi te mogli kontaktirati za upise.
University of West London (UWL), unutar kojeg djeluju „London College of Music“ i „London School of Film, Media and Design“, jedno je od najprestižnijih sveučilišta u Velikoj Britaniji. Najpoznatija imena koja su diplomirala i predstavljaju dio glazbene povijesti svakako su Freddie Mercury (Queen) i Pete Townshend (The Who). Od novijih polaznika koji su ostavili trag tu su Robert Orton (Grammyjem nagrađivani audio inženjer), Ben Baptie (audio inženjer, U2 & Tom Odell), Alex da Kid (glazbeni producent), Rebecca Harris (Oscarom nagrađivana za svoj rad na filmu "The Silent Child") i Fodhla Cronin O'Reilly (filmska producentica nominirana za Oscara).

KAMPUS ZAGREB

IZABERI DRUGE OPCIJE OBRAZOVANJA

without
http://up-adriatic.com/wp-content/themes/hazel-6/
http://up-adriatic.com/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/mnt/web012/b2/43/511159343/htdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off