Slide AUDIO ENGINEER

AUDIO ENGINEER DIPLOMA

Ako želiš sveobuhvatno obrazovanje temeljeno na praktičnom radu uz vrhunsku opremu, United POP diploma iz audio inženjeringa savršen je izbor za tebe. Kvalitetnim programom u trajanju od 18 mjeseci, dvije školske godine, savladat ćeš sve izazove iz svijeta glazbene produkcije i audio inženjeringa. U dijelu obrazovanja glazbene produkcije suvereno ćeš vladati radom u studiju na profesionalnoj opremi i konzolama velikog formata te procesom snimanja, miksanja i masteringa, a u dijelu obrazovanja za produkciju elektroničke glazbe zvuka naučit ćeš sve bitne elemente sinteze i dizajna zvuka. U tvoje obrazovanje ulazi i produkcija i dizajn zvuka za film i video igre, Surround zvuk, mastering i akustika prostorija. Audio inženjering program obrazovanja donosi ti diplomu s kojom možeš nastaviti obrazovanje na preddiplomskom studiju BA (Hons) Music Technology Specialist*.

*Prediplomski studij u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma u trajanju od dvije godine.

ZNAČAJKE
OBRAZOVANJA

• Početak semestra: siječanj i listopad
• Trajanje: 2 godine
• Lokacija: Zagreb
• Ukupna nastava: 14 sati tjedno
• Predavanja: 8 sati tjedno
• Praktični i samostalan rad: 6 sati tjedno

NASTAVAK
OBRAZOVANJA

Nakon Audio Engineer diplome svoje obrazovanje možeš nastaviti na *prediplomski studij u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma u trajanju od dvije godine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakate i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Što ćeš naučiti u dvogodišnjem obrazovanju?
• Koristiti profesionalnu audio opremu u pravom glazbenom studiju
• Koristiti procesor i efekte kod miksanja glazbe
• Teoriju zvuka i akustiku prostora
• Koristiti alate u produkciji elektroničke glazbe
• Istrenirati svoj sluh kako bi vladao audio sadržajem
• Sve o analognoj i digitalnoj tehnologiji u glazbenoj produkciji
• Sintezu i dizajn zvuka
• Najmodernije tehnike miksanja i masteringa
• Glazbenu teoriju koja će ti pomoći kod aranžmana i pisanja
• Protok signala unutar studija i opreme
• Praktični rad na velikom broju projekata
• Glazbeno poslovanje

AUDIO ENGINEER DIPLOMA

Moduli koji ulaze u dvogodišnje obrazovanje
Music Producer
Modul glazbene produkcije temelji se na studijskom snimanju instrumenata, rad na softveru za glazbenu produkciju i osnovnoj obradi audio signala. Naučit ćeš kako postaviti glasnoće mikrofona, učitati audio i MIDI zapise te samostalno snimiti bend. U procesu ćeš naučiti osnove teorije zvuka i struje, o samom procesu snimanja, instrumentima te protoku signala analognih konzola.
Electronic Music Producer
Modul za produkciju elektroničke glazbe uvodi te u svijet programirane i dizajnirane glazbe. Koristeći prave programe i alate uz naučeno gradivo stvarat ćeš svoje prve zvukove, naučit ćeš koristiti MIDI i audio zapise te ih uređivati i obrađivati koristeći procesore i efekte, slagati i uređivati ritam, upravljati brzinom zapisa te koristiti virtualne instrumente za sintezu i dizajn zvuka.
Sound Technician
Modul predstavlja nastavak obrazovanja nakon glazbene produkcije i proširuje znanje snimanja i obrade signala te uvodi proces miksanja. Naučit ćeš sve o naprednoj digitalnoj tehnologiji, procesorskoj sekciji i efektima, kako miksati i dokumentirati snimku, Surround zvuku te zvučnicima i pojačalima, a tvoj praktični dio će biti ispred analogne konzole velikog formata.
Music Designer
Modul obrazovanja koji donosi naprednu produkciju elektroničke glazbe uz dizajn zvuka za film i video igre. Naučit ćeš sve o naprednoj obradi zvuka, naprednoj FM, AM, Wavetable i Physical Modeling sintezi zvuka, osnovama digitalne tehnologije i masteringu te o skladanju i naprednim aranžmanima. Music Designer je tvoj drugi napredni korak u produkciji elektroničke glazbe.
Sound Engineer
Ovaj modul predstavlja treći stupanj Audio Engineer diplome te donosi napredne tehnike snimanja i miksanja zvuka koristeći digitalne i analogne uređaje. Naučit ćeš upravljati procesom snimanja u stereo i surround polju, upravljati tehnologijom u radijskom emitiranju i prijenosu signala, o akustici prostorija, masteringu, dokumentaciji finalnog proizvoda i glazbenom menadžmentu.
Music Assistant
Kada se spoje pravi akord, ritam i zvuk nastaje pjesma. Naučit ćeš sve o tonovima, akordima i glazbenim intervalima te kako ih odsvirati na klavijaturi. Bit ćeš u mogućnosti zapisati kompoziciju koristeći notno sučelje te stvarati svoja glazbena djela bilo kojeg glazbenog stila. Uz poznavanje audio tehnologije glazbena teorija dolazi kao zaokružena cjelina u profesionalnoj audio produkciji.

PROCEDURA UPISA

Klikom na polje "Upiši se odmah" otvoriti će se kontakt forma. Ostavi nam svoje podatke kako bi te mogli kontaktirati za upise.

KAMPUS ZAGREB

IZABERI DRUGE OPCIJE OBRAZOVANJA

without
http://up-adriatic.com/wp-content/themes/hazel-6/
http://up-adriatic.com/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/mnt/web012/b2/43/511159343/htdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off