Slide

BA (HONS)
ELECTRONIC MUSIC PRODUCTION

Želiš studirati online? Predstavljamo ti BA (Hons) Electronic Music Production preddiplomski studij. Studiraj bilo gdje i bilo kada na našem MUSIC & SOUND odjelu. UNITEDPOP online objedinjuje prednosti online obrazovanja s praktičnim vježbama na kampusu. Virtualni kampus je dostupan 24 sata dnevno 365 dana u godini i nudi ti potpuno neovisno obrazovanje uz mogućnost individualnih konzultacija na kampusu u Zagrebu. Ovaj oblik nudi ti najbolje obrazovanje uz najveću fleksibilnost.

KRENI ODMAH!

Kreni u svoju novu akademsku kreativnu karijeru kroz online obrazovanje. Znaš li da je kreativna industrija treći najveći poslodavac? Globalna potražnja za talentiranim ljudima s praktičnim iskustvom ne jenjava i zato, uz akademsko obrazovanje, napravi svoje prve korake u kreativnoj industriji. Glazbena produkcija nikada nije bila popularnija nego što je danas. Uz saturirano tržište, kvalitetno obrazovanje ključ je tvog uspjeha u audio industriji.

PROCEDURA UPISA

Klikom na polje "Upiši se odmah" otvoriti će se kontakt forma. Ostavi nam svoje podatke kako bi te mogli kontaktirati za upise.

ŠTO ĆEŠ NAUČITI?

Kroz trajanje studija, steći ćeš razumijevanje elektroničke glazbe van uobičajenih glazbenih okvira. Istu ćeš proučavati u puno širem kontekstu gdje se glazbena, medijska i zabavna industrija spajaju u jedno. Ovaj studij edukaciju bazira na praktičnom znanju i teoriji, s ciljem da elektroničku glazbu ne percipiraš samo kao jedan od glazbenih žanrova, već kao način stvaranja glazbe koji se može primijeniti na mnoštvo stilova i situacija. Savladat ćeš hardvere i softvere za sekvenciranje, sempliranje, sintezu, skladanje, produkciju i obradu zvuka. Uz sve navedeno, studij veliku pozornost pridaje dizajnu zvuka koji je sastavni oglašivačke, gaming i entertainment industrije te mnogih drugih. Pod vodstvom iskusnih predavača i mentora koji su profesionalno aktivni u glazbenoj industriji, naučit ćeš navigirati industrijom i iz prve ruke ćeš steći uvid u funkcioniranje iste. Savladat ćeš sve tehničke izazove koje elektronička glazba donosi.

PREDMETI OBRAZOVANJA

Diploma
Audio Engineer
Music Producer
Sound Technician
Sound Engineer
Music Assistant
Electronic Music Producer
Music Designer
BA (Hons)
Electronic Music Production*
Advanced Electronic Music Production Techniques
Advanced Mixing Techniques
Creative Collaboration Project
Electronic Music Production Analysis
Major Project

* Odobren od University Of West London.

ONLINE SVJETSKO OBRAZOVANJE

microphone_white~-~1920w@2x
MOBILNO OBRAZOVANJE

Uči bilo kada i bilo gdje, uz udobnost svoga doma.

music_white~-~1920w@2x
ONLINE UČENJE

Uči uz profesionalce na modernoj online platformi.

globe_white~-~1920w@2x
INTERNACIONALNA KARIJERA

Razvij svoje sposobnosti učeći na stvarnim projektima.

desktop_white~-~1920w@2x
KRENI ODMAH

Postani dio globalne mreže profesionalaca.

Učenje kroz internet preglednik
Online obrazovanje temelji se na uspješnim i odobrenim kurikulumima koji se izvode na DEUTSCHEPOP i UNITEDPOP kampusima već preko 30 godina. Program obrazovanja je kreiran u suradnji sa stručnjacima za online učenje. Produkcijski tim je zaslužan za pripremu i kreiranje animacija, video sekvenci, audio primjera, slika i interaktivnih elemenata. Obrazovanje kroz internet preglednik je savršena kombinacija materijala za usvajanje znanja te pruža zabavno i visokokvalitetno iskustvo.
Studijsko iskustvo
Unutar ONLINE obrazovanja studenti su dužni nekoliko vikenda posjetiti najbliži UNITEDPOP kampus kako bi kroz praktičnu nastavu mogli primijeniti stečeno znanje na vrhunskoj studijskoj opremi. Ovaj pristup omogućava realno iskustvo i doticaj s profesionalcima, a završni ispit se također odvija na UNITEDPOP lokaciji. Svi troškovi putovanja i smještaja nisu uključeni u cijenu obrazovanja i snosi ih sam polaznik.
Virtualna učionica
Jednom tjedno putem virtualne učionice stručnjaci diljem svijeta komuniciraju i prenose znanje studentima. Studenti se spajaju na virtualnu učionicu putem pametnog telefona, tableta ili laptopa te aktivno sudjeluju u nastavi. Po završetku svakog grupnog predavanja studenti komuniciraju s drugim studentima putem UNITEDPOP ONLINE sučelja, nastavljajući raspravu, razmjenu projekata i dodatni razvoj znanja.
Uvjet
Kako je sučelje kreirano na engleskom jeziku, preporučuje se da svaki polaznik posjeduje minimalno B1 (CEFR) certifikat engleskog jezika. Provjera se može učiniti besplatno na www.efset.org. Za obrazovanje, studentu je potrebno računalo, pristup internetu te računalni programi i literatura vezana uz odjel obrazovanja. Naš tim će ti vrlo rado pomoći oko svih informacija, a registracija je jednostavna putem:

* Odobren od University Of West London. Bachelor programi obrazovanja koji se odvijaju na UNITEDPOP akademiji odobreni su od University of West London sveučilišta i odgovaraju zahtjevima: UK Quality Assurance Agency for Higher Education and the Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ EHEA).

University of West London (UWL), unutar kojeg djeluju „London College of Music“ i „London School of Film, Media and Design“, jedno je od najprestižnijih sveučilišta u Velikoj Britaniji. Najpoznatija imena koja su diplomirala i predstavljaju dio glazbene povijesti svakako su Freddie Mercury (Queen) i Pete Townshend (The Who). Od novijih polaznika koji su ostavili trag tu su Robert Orton (Grammyjem nagrađivani audio inženjer), Ben Baptie (audio inženjer, U2 & Tom Odell), Alex da Kid (glazbeni producent), Rebecca Harris (Oscarom nagrađivana za svoj rad na filmu "The Silent Child") i Fodhla Cronin O'Reilly (filmska producentica nominirana za Oscara).
without
http://up-adriatic.com/wp-content/themes/hazel-6/
http://up-adriatic.com/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/mnt/web012/b2/43/511159343/htdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off