Predavanja – Subota 13.02.2021.

26 siječnja, 2021

unitedpop

Predavanja

0

PREDAVANJA

Upadaj! Dani otvorenih vrata zamišljeni su kao mjesto gdje dobivaš uvid u svoju potencijalnu budućnost. Iz prve ruke saznaj kako izgleda život i karijera profesionalnih fotografa, dizajnera, vizažista, producenata i komunikacijskih stručnjaka. Predavanja su besplatna, održavaju se online, traju sat vremena i predstavljaju djelić onoga što ćeš naučiti kad jednoga dana postaneš UNITEDPOP student. Prijavi se na jedno od predavanja, a putem maila ćeš dobiti link na kojem će se predavanje održati.

Čekamo te!

Obrada portreta u Photoshopu
Marko Miščević

Dobra fotografija temelj je odličnog portreta, ali obrada fotografije daje istoj „ono nešto“. Marko Miščević, naš predavač iz odjela dizajna i fotografije pokazat će ti kako koristiti tehnike i alate koji se najčešće koriste kod obrade fotografija u Photoshopu. Nauči nove trikove te saznaj je li karijera dizajnera za tebe!

PRIJAVI SE!

Facebook oglašavanje za početnike i neznalice
Luka Kerečin

Društvene mreže su nezaobilazan i jeftin način oglašavanja, a zanimanja koja nisu postojala prije 10 godina danas su tražena na svakom koraku. Luka Kerečin, naš predavač iz odjela marketinga otkrit će ti najjednostavnije trikove i demistificirati Facebook oglašavanje. Nauči kako ostati relevantan postojećoj publici i nove trikove kojima ćeš privući novu publiku.

PRIJAVI SE!

Stavi pravi kist na pravo mjesto
Iva Kovačević

Imaš arsenal kistova, ali ne znaš kojeg koristiti? Neka ti kistovi ne skupljaju prašinu nego nauči pravi kist staviti na pravo mjesto! Iva Kovačević, vizažistica s bogatim iskustvom pokazat će ti osnovne vrste kistova kao i načine i mjesta na koja ih aplicirati. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Iva je surađivala s brojnim kreatorima i artistima na nacionalnim modnim događanjima poput Fashion.hr i CroaPortera kao i na filmskim i glazbenim projektima! Ugasi silne tutorijale, pridruži se Ivi na online radionici i nauči koja vrsta kista osigurava najbolji makeup.

PRIJAVI SE!

Dvije kreativne tehnike pisanja koje trebaš znati
Milena Budimir

Želiš ostvariti uspješnu karijeru u komunikacijama i baviti se novinarstvom, PR-om ili medijima? Kreativno pisanje je vještina koju je potrebno izbrusiti, a koje su dvije tehnike koje će ti najviše poslužiti otkrit će ti Milena Budimir. Milena Budimir je kultna splitska novinarka s dvadesetogodišnjim iskustvom u pisanim i televizijskim medijima te ponosna autorica zbirke kratkih priča “Sol života”. Saznaj kako je biti profesionalac u području stvaranja pisanog sadržaja.

PRIJAVI SE!

Post by unitedpop

Comments are closed.