Slide PHOTOGRAPHY

BA (HONS) PHOTOGRAPHY*

BA (Hons) Photography* naš je najopširniji program obrazovanja u odjelu fotografije. Kvalitetnim programom u trajanju od tri godine ovladat ćeš vještinama i znanjem iz svih aspekata ove industrije. Unutar našeg preddiplomskog programa stvorit ćeš međunarodnu mrežu kontakata i zavidan portfelj projekata na kojima ćeš sudjelovati. Kroz gradivo i projekte uspješno ćeš ovladati vještinama koje treba imati asistent, urednik ili dizajner fotografije, ali i naučiti kako svoje fotografije grafički oblikovati i obraditi da odgovaraju svojoj svrsi. Po završetku ovog preddiplomskog studija stječeš 180 ECTS bodova i akademsku titulu Bachelor of Arts Photography koju ti dodjeljuje renomirano londonsko sveučilište University of West London.

Obrazovanje za UNITEDPOP diplomu u trajanju od dvije godine izvodi se u Zagrebu. Nakon stečene UNITEDPOP diplome, treća godina obrazovanja odvija se po principu “study & travel”, a nastava se održava jednom mjesečno na kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu.

ZNAČAJKE
OBRAZOVANJA

• Početak semestra: siječanj i listopad
• Trajanje: 3 godine
• Lokacija za prve dvije godine: Zagreb (UNITEDPOP diploma)
• Lokacija za treću godinu: Koln, Amsterdam i Berlin („study & travel” Bachelor*)

STUDY & TRAVEL
BACHELOR*

*Prediplomski studij u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma u trajanju od dvije godine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Što ćeš naučiti u trogodišnjem obrazovanju?
• Korištenje Photoshopa i Lightrooma
• Odabir objektiva i bljeskalica
• Acrobat i Ilustrator
• Pravne aspekte, autorska prava i distribuciju fotografija
• Modnu, reklamnu, krajobraznu, uličnu i fotografiju arhitekture
• Filtere i gelove
• Fotonovinarstvo i dokumentarnu fotografiju
• Teoriju dizajna i fotografiranje u praksi
• Skeniranje i reprofotografija
• Osnove dizajna i skiciranja
• Oblike, prijelome, boje i tipografiju
• Tehnologiju tiskanja i pravne aspekte
Diploma
Photo & Media Designer
Moduli prve dvije godine*
Photography Assistant
Photography Editor
Photography Designer
Computer Graphics Designer
Graphic Designer
Media Designer
*Više informacija o modulima pronađi na stranici UNITEDPOP diplome.
BA (Hons)
Photography*
Moduli treće godine
Professional Photographic Practice
The Professional Portfolio
Photography Major Project
The Published Photograph
Dissertation (Photography)
Dissertation (Photography)

PROCEDURA UPISA

Klikom na polje "Upiši se odmah" otvoriti će se kontakt forma. Ostavi nam svoje podatke kako bi te mogli kontaktirati za upise.

* Odobren od University Of West London. Bachelor programi obrazovanja koji se odvijaju na UNITEDPOP akademiji odobreni su od University of West London sveučilišta i odgovaraju zahtjevima: UK Quality Assurance Agency for Higher Education and the Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ EHEA). Preddiplomski studij odvija se u sljedećim centrima: Berlin, Köln i Amsterdam. Predavanja na navedenim lokacijama održavati će se samo vikendom, dok prvi stupanj diplomskog studija možeš započeti na svim našim kampusima.

University of West London (UWL), unutar kojeg djeluju „London College of Music“ i „London School of Film, Media and Design“, jedno je od najprestižnijih sveučilišta u Velikoj Britaniji. Najpoznatija imena koja su diplomirala i predstavljaju dio glazbene povijesti svakako su Freddie Mercury (Queen) i Pete Townshend (The Who). Od novijih polaznika koji su ostavili trag tu su Robert Orton (Grammyjem nagrađivani audio inženjer), Ben Baptie (audio inženjer, U2 & Tom Odell), Alex da Kid (glazbeni producent), Rebecca Harris (Oscarom nagrađivana za svoj rad na filmu "The Silent Child") i Fodhla Cronin O'Reilly (filmska producentica nominirana za Oscara).

KAMPUS ZAGREB

IZABERI DRUGE OPCIJE OBRAZOVANJA

without
http://up-adriatic.com/wp-content/themes/hazel-6/
http://up-adriatic.com/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/mnt/web012/b2/43/511159343/htdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off