Predavanja – Subota 13.03.2021.

2 ožujka, 2021

unitedpop

Predavanja

0

PREDAVANJA

Upadaj! Dani otvorenih vrata zamišljeni su kao mjesto gdje dobivaš uvid u svoju potencijalnu budućnost. Iz prve ruke saznaj kako izgleda život i karijera profesionalnih fotografa, dizajnera, vizažista, producenata i komunikacijskih stručnjaka. Predavanja su besplatna, održavaju se online, traju sat vremena i predstavljaju djelić onoga što ćeš naučiti kad jednoga dana postaneš UNITEDPOP student. Prijavi se na jedno od predavanja, a putem maila ćeš dobiti link na kojem će se predavanje održati.

Čekamo te!

Priprema i čitanje teksta za radio
Ivica Zadro

Naučit ćeš kako pravilno pripremiti radijske tekstove. Osim toga, na radionici ćeš naučiti kako pravilno čitati za radio i još mnoge tajne ovog zanata. Pripremi se za svoju radijsku karijeru – prijavi se na radionicu i nauči osnove pisanja i čitanja radijskog teksta. Predavač na ovoj radionici je Ivica Zadro, dugogodišnji radijski, televizijski i online novinar i urednik te predavač na Fakultetu političkih znanosti. Tijekom 20 godina rada u medijima radio je kao novinar, reporter, urednik i voditelja na Plavom, Otvorenom i Zagrebačkom radiju, a bio je i glavni urednik Radio Cibone. Na Hrvatskoj radioteleviziji radio je kao novinar, reporter i urednik na Radio Sljemenu i Prvom programu Hrvatskog radija, urednik i voditelj Vijesti HTV-a, dnevni izvršni urednik informativnog televizijskog kanala HRT4, izvršni urednik deska Informativnog medijskog servisa i v.d. urednika redakcije Unutarnje politike i društva HRT-a te urednik niza posebnih projekata. Odlaskom s HRT-a radio je kao izvršni urednik portala Direktno. Na Fakultetu političkih znanosti predaje i vodi seminarsku nastavu na radijskim kolegijima preddiplomskog studija novinarstva (Osnove radija, Radijsko novinarstvo, Oblici radijskog izražavanja i Radijska redakcija) te kao mentor na kolegiju Novinarstvo u među medijskom okruženju na diplomskom studiju. Polaznik je doktorskog studija Informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu, a uspješno je završio niz međunarodnih seminara medijskog usavršavanja.

PRIJAVI SE!

Osnove projektnog managementa: strateško razmišljanje
Ivan Matić

Ivan Matić, naš predavač iz odjela Managementa, će ti pokazati kako svoj projekt i projektni plan strateški maksimizirati i iskoristiti sve alate i mogućnosti koje se nude. Ako želiš naučiti strateški razmišljati onda je ova radionica upravo za tebe!  Diplomirani politolog s više od deset godina iskustva u upravljanju projektima i provedbi neformalnih edukacija za mlade. Bogato iskustvo rada s mladima te pisanja i provedbe projekata, od lokalnih mikro-projekata do velikih europskih projekata s milijunskim proračunima, pretočio je u edukacijske module iskustvenog učenja usmjerenih na razumijevanje, a ne reproduciranje. Specijalizirao se za strateško planiranje te izradio strateške planove niza većih i manjih udruga i poslovnih subjekata,  Član je UNITEDPOP tima od 2019. godine na Odjelu za Marketing & Management.

PRIJAVI SE!

Sve što trebaš znati o vektorima
Nikolina Vulić

Nina Vulić, naš predavačica iz odjela dizajna i fotografije pokazat će ti osnove kreiranja vektora te tehnike i alate koji se najčešće koriste u Adobe Illustratoru. Nauči nove trikove te saznaj je li karijera dizajnera za tebe! Radionica je besplatna i namijenjena je početnicima, a imat ćeš i priliku postaviti pitanja našoj predavačici iz našeg Odjela za Design & Photography.

PRIJAVI SE!

Osnove sinteze zvuka
Marin Gospić

Naučit ćeš koje sve bitne parametre posjeduju sintesajzeri, kako dizajnirati zvuk od početka, kako izmijeniti i prilagoditi postojeći “preset” projektu na kojem radiš te kako stvoriti svoj jedinstveni zvuk. Marin je predavač već više od 15 godina, a osim što je pokrenuo prvu akademiju za glazbenu produkciju u Hrvatskoj, EMI Institute, Marin je i direktor UNITEDPOP akademije. Predavanje se odvija online i dobiti ćeš link za slušanje zvuka visoke rezolucije. Predavanje je namijenjeno za početnike, ali ako si i napredni producent i želiš saznati više, slobodno se pridruži i postavi pitanje Marinu.

PRIJAVI SE!

Post by unitedpop

Comments are closed.