0%

STRUKTURA OBRAZOVANJA

Naše obrazovanje dijeli se na module. Jedan modul ti donosi certifikat, a skup od šest modula u istom odjelu ti donosi UNITEDPOP diplomu s kojom možeš upisati treću godinu (preddiplomski studij).
TRAJANJE I STRUKTURA MODULA
Svaki modul u pravilu traje 6 mjeseci, a predavanja su jednom tjedno, osim pojedinih kraćih modula koji traju 3 mjeseca (DJ Artist) i ne ulaze u put prema diplomi i preddiplomskom studiju. Polaznik može pohađati najviše dva modula paralelno.

MODUL 1

MODUL 1

TRAJANJE I STRUKTURA DIPLOME
UNITEDPOP diplomu čini skup od 6 modula ili dvije skupine od 3 modula unutar istog odjela. Te odvojene skupine mogu se pohađati zasebno ili zajedno. U slučaju zasebnog pohađanja (3 modula) predavanja se odvijaju jednom tjednu u ukupnom trajanju od 18 mjeseci, a u skupnom predavanju (6 modula) predavanja se pohađaju dva puta tjedno trajanju od 18 mjeseci.

MODUL 1

MODUL 2

MODUL 3

MODUL 1

MODUL 2

MODUL 3

UPISIVANJE MODULA IZ RAZLIČITIH ODJELA
Ako te primjerice zanima glazbena produkcija i fotografija, slobodno možeš upisati početne module iz zasebnih odjela. Moduli iz nepovezanih odjela ne vode ka UNITEDPOP diplomi i preddiplomskom studiju. Upisivati možeš samo početne module iz tih odjela, a kada ih završiš možeš nastaviti na module broj 2. Ako te zanima više informacija o opcijama obrazovanja dogovori informativni sastanak na akademiji.

MODUL 1

MODUL 1

MODULI PREDDIPLOMSKOG STUDIJA
Preddiplomski studij se sastoji od 6 modula, ali njihovo pohađanja je jedino moguće skupno i ne mogu se upisivati pojedini moduli. Za pohađanje preddiplomskog studija moraš položiti UNITEDPOP diplomu iz istog odjela. Svaki odjel (Sound, Management, Communication, Design, Fashion, Photography) ima zasebne module, diplomu i preddiplomski studij.

PREDDIPLOMSKI

STRUKTURA POJEDINOG MODULA
Svaki modul traje 6 mjeseci, predavanja se odvijaju jednom tjedno po 4 sata, a za praktični rad možeš korisitit školu 3 sata tjedno u terminu koji ti odgovara. Unutar svakog modula čekaju te 4 zadatka koja moraš položiti u ukupnom zbroju većem od 70%.
Predavanja

4 SATA

Praktični rad

3 SATA

Zadaci unutar modula

SEMINAR

PORTFOLIO

PISMENI ISPIT

ZAVRŠNI PROJEKT

without
http://up-adriatic.com/wp-content/themes/hazel-6/
http://up-adriatic.com/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/mnt/web012/b2/43/511159343/htdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off